2010. július 13., kedd

Sokminden hiányzik a világunkból...

Sok minden hiányzik a világunkból, de sok jó és kedves ember azon van, hogy ezeket a hézagokat betömködje. Nem rég olvastam egy cikket, ami pont egy ilyen hiánypótlóról szól.
Mindenki tisztában van vele, hogy a GPS-ek fejlődnek és egyre elterjedtebbek. Viszont van egy rendkívül rossz szokásuk. A megadott alaphang, aminek kedvesnek, és lágynak kéne lennie, gyakran idegesítő és nagyon robot szerű. Egy nevesebb GPS gyártó cég most ez irányban próbál fejleszteni. Különféle hangsémákat gyárt, ami önmagában is dicsérendő, de olyan hangokon szólal meg a GPS, mint Dart Vader. És igen, végre az erő világosabbik oldala is megérkezett. Yoda mester is vállalta, hogy hangját adja egy sémához. Most őszintén tegye minden rajongó szívére a kezét. Ki nem szeretné, hogy a nagy Jedi mester közölje a helyes irányt, nem csak az erő szövevényes útvesztőin, hanem például az M7 autópályáról lefele hajtva is.





(az egyedi aláírásól pedig, nem rossz ötlet, de egyelőre még gondolkodom majd, hogy mi is legyen az)

Hozzá tenném még, hogy a pólóbolt lassan döcög. Minden esetre kitaláltam egy új mintát,amit ha minden igaz csütörtök délutánra tudok publikálni.

Ren

1 megjegyzés:

  1. Hát ez kurva jó! Déltől délután kettőig szarom össze magam a röhögéstől!

    VálaszTörlés