2010. július 13., kedd

Assassin’s Creed Brotherhood

2010 első felének egyik legnagyobb dobása az Assasin's creed II a konzol és PCs piacon. A játék gyönyörűen kidolgozott grafikája, a korhű ábrázolás, a filmszerű játék történet és a 10 pontos szinkron nem véletlenül tette az egyik legjobb játékká, amit az Ubisoft készített. És méltán törhet a nagy sikerű GTA sorozat elé a raglistákon. Igaz az eladások elmaradtak a GTA sorozat legújabb darabjának eladási számától, de nem nagy mértékben. Ez köszönhető talán annak, hogy kevésbé nagy múltú a játék. Minden estre várható, hogy a harmadik, brotherhood-nak keresztelt epizód, hatalmas népszerűségnek örvendhet. Nagyok az elvárások is, és csak remélni merem, hogy a gyártó meg tud felelni ezeknek. Az máris egy jó pont, hogy nem kell éveket várnunk rá, mint általában a folytatásokra, hiszen már novemberben kézhez kaphatják a konzol tulajdonosok, a PC kedvelőinek még várniuk kell majd. Bár egy ilyen szintű játék már nehezen élvezhető a PCs monitorokon, és nehézkes lehet az irányítás is egy hagyományos billentyűzeten, nem is beszélve arról, hogy a grafikát hibátlanul valószínűleg csak az igen nagy teljesítményű gépek képesek futtatni.
Remélhetőleg a játék kevés hibája is javításra került az előző rész óta, nevezetesen az irányítás nehézkessége ( Ezio elég gyakran landolt az utca kövezetén, mert lassan reagált az egyes parancsokra, vagy egész egyszerűen nem azt csinálta, amit kellett volna).
Mindezzel együtt, nagy reményekkel várom a játékot. És akinek nincs konzolja, annak mindenképp ajánlom h addigra szerezzen be egyet ;) mégiscsak úgy az igazi.

És egy kis ízelítő a játékból:



Ren

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése