2010. július 2., péntek

Opening Ceremony

Üdvözlök minden kedves olvasót, akik természetesen még nincsenek, ezért inkább két szerkesztő társamat köszönteném kitörő örömmel, akik valószínűleg jelenleg is haldokolnak a rohadt nagy melegben. Mindezt természetesen úgy teszik, hogy másokat ne zavarjanak, éppen ezért engem ért az a "megtiszteltetés", hogy megnyissam a blogot.

Tehát Crazy Samuraii blogot ezennel megnyitom. Hurrá! Hallani nem hallom az üdvrivalgást, mert úgy vélem nincs is. De minden reményem és reményünk szerint - remélem nem sérti társaimat a királyi többes - ez változni fog, és a jövőben páran figyelemmel kíséritek majd itteni ténykedésünket.

Amiről szó lesz az bármi lehet gyakorlatban. Ami eszünkbe fog jutni, azt leírjuk. Ha találunk valami érdekeset a neten azt megosztjuk a nem túl népes olvasótáborral. Lehet ez közélet, játékok, filmek, sorozatok és könyvek, igen jól olvastátok könyvek is. Mert az a helyzet, hogy manapság sem ciki még olvasni. Na de mindegy, nem csűröm-csavarom tovább a dolgot.

Majd jelentkezünk! Csók a családnak!

ui.: Innen üzenem kedves szerkesztő-elvtársaimnak, hogy találjanak meguknak valamiféle blogger nevet, mert az András, Gábor és Adrián az olyan snassz. Nem?

Adrián voltam a bambuszerdőből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése