2010. július 4., vasárnap

Kései beköszönés

adrián senpainak üzenem, hogy nem haltunk meg és egyéb, az íráskészséget befolyásoló baleset sem történt. A kihalásra a magyarázat egyszerűen annyi, hogy sok egyéb dolgom akadt. De most már minden elintézve és lezárva. Lehet neki kezdenei a munkához.

Hozzá tenném, alapvetően arról szólna a blog, hogy hogyan születik meg, és fejlődik egy kis webpóló bolt egy nagy világ márkává. (nagy tervek, de aki kicsiben kezdni az... ott is marad)

És még egy apróság, ha már honlap design kéne, javaslom, hogy klikkeljetek a " http://www.djuice.com/ " honlapot és ott is a (BANGIN') részleget. Na, ahhoz hasonló kéne sztem. Csak kerítsünk valakit aki megtudná csinálni, mert én nem.

A rajzokról pedig: valamikor a mai nap folyamán érkezik egy-kettő. A többi meg a jövőhéten várható. Igyekszem, de egérrel nem könnyű, de ha minden jól megy jövőhéten már akad egy kis plusz apró a párnám alatt és beszerzek egy digitalizáló táblát. Addig is peace és nyugalom.

Ren-sama <- sztem jó, de ha nem szólj :D ez a név jutott eszembe először.

U.I.: A kinet-ről pedig csak anyit, hogy még gyerek cipő nagyon, de az X-BOX360 at ajálnlom nagyon, nekem is az van. És elég jól fut ;) a kinet et pedig meg lehet venni hozzá egy év mulva is a a Microsoft kijavította a szoksásos és szinte már természetesnek vett hibákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése